Kohti terveellisempää ruokavaliota

Keskiviikko 20.5.2020 klo 15:46 - Suvi

lohileivat_aamupala.jpg

Kohti terveellisempää ruokavaliota alkaa askel askeleelta. Muuttamalla tapoja yksi kerrallaan kohti haluttua lopputulosta, voimme varmistaa parhaimman halutun lopputuloksen pitkäaikaisesti. Jos hätiköimme ja aloitamme dieetin kertaheitolla, voimme olla varmoja, että dieetin jälkeen paino nousee ja palaamme samoihin rutiineihin. Painonpudottajille ja kiinteytyjille onkin tärkeää ymmärtää kärsivällisyys tavoitteen saavuttamiseksi. Tapojen muuttaminen alkaa pienillä asioilla, joita toistetaan niin kauan, kunnes tapa on opittu ja tulee itsestään. Miten siis oppia syömään terveellisemmin?

Parhaiten tuloksia saat, kun syöt säännöllisesti ja monipuolisesti. On hyvä syödä 3-4 tunnin välein ja 5-6 ateriaa päivässä. Nukkuessa 7-9 tuntia kehon varastot tyhjenevät ja aineenvaihdunta hidastuu. Heti herättyä onkin tärkeää laittaa aineenvaihdunta käyntiin juomalla lasi vettä ja syömällä aamupalaa. Jos päivän rytmi on säännöllinen, niin ruoka-ajat on helppo sisällyttää päivän menoihin.

Esimerkiksi

klo 7.00 aamiainen

klo 11.00 lounas

klo 14.00 välipala

klo 17.00 päivällinen

klo 20.00 iltapala

Alkuun aikataulut saattaa elää ja kiireessä  ruoka-ajat venyvät. Tämä voi hankaloittaa painonpudotusta, koska saatamme töiden jälkeen mennä kauppaan nälkäisenä ja kauppakassissa onkin yllätysostoksia. Tai päivällinen jää syömättä ja iltapala onkin suuri ja rasvainen. Onkin tärkeää pyrkiä syömään säännöllisin ruoka-ajoin, jotta energiatasot pysyvät normaaleina ja jaksamme virkeinä tehdä päivän aherrukset.

Monipuolisuus ruuassa on myös tärkeää. Kroppamme tarvitsee energiaravintoaineita eli proteiinia, hiilihydraattia ja rasvaa toimiakseen kunnolla. Proteiinit muodostavat uusia kudoksia ja toimivat elimistön immuunipuolustuksessa. Ne kuljettavat ravintoaineita veressä ja ovat rakennusaineita hormoneille ja entsyymeille. Elimistömme ei kykene rakentamaan kaikkia aminohappoja, joista proteiinit koostuvat. Tästä syystä on pidettävä huoli proteiinin saannista päivittäin. Hyvä asia on se, että Suomessa proteiinin saanti on yleensä runsasta. Proteiinin lähteitä ovat esimerkiksi lihat, kananmuna, pavut, herneet ja pähkinät. Hiilihydraattien lähteitä ovat kasvikset, viljatuotteet, marjat ja hedelmät. Näistä elimistö saa nopeasti energiaa käyttöönsä. Hiilihydraatteja tarvitaan myös rasvan pilkkomiseen. Noin puolet päivän ruuasta eli energiansaannista tulisi olla peräisin hiilihydraateista. Tuttu lause, puoli kiloa päivässä, on hyvä ohje.

kanajapasta.jpg

Niille, jotka haluavat saada lihaksia, on proteiinin saanti tärkeää ja niille, jotka harrastavat kestävyysurheilua, on hiilihydraatin saanti tärkeää. Mutta miksi meidän tulee syödä rasvoja? Rasvat jaetaan pehmeisiin ja koviin rasvoihin, joista pehmeä on terveellinen vaihtoehto. Pehmeät eli tyydyttymättömät rasvahapot auttavat alentamaan veren kolesterolipitoisuutta ja verenpainetta. Niitä tarvitaan hormonien valmistukseen, hermoston ja verisuonten kehitykseen. Valitettavasti elimistömme eivät pysty kaikkia rasvahappoja valmistamaan itse ja sen takia omega-3- ja omega-6-rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä. Hyviä pehmeitä rasvoja ovat kasviöljyt, pähkinät, avokado, rasvainen kala ja siemenet.

Me tiedämme, että paino putoaa, kun syömme vähemmän kuin kulutamme. Mutta jos syömme liian vähän, niin keho menee säästöliekille. Mistä siis voi tietää milloin syö liian paljon tai liian vähän? Syö säännöllisesti ja ota lautaselle kaikista energiaravintoaineista jotain. Syö lämpimät ruuat lautasmallin mukaan. Ota lautasen toinen puolisko täyteen kasviksia. 1/4 osa lautasta täytä hiilihydraatilla ja 1/4 osa lautasta proteiinia. Lisää annokseen rasvaa esimerkiksi salaattiin öljyä tai avokadoa. Lohessa on hyvää rasvaa, joten erikseen rasvaa ei tarvita.

Jos tarvitset apua ruokavalion muuttamisesta terveellisemmäksi, ota rohkeasti yhteyttä.

Ihanaa ja terveellisempää päivää!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ruokavalio, terveellinen, terveys, ruoka, säännöllisyys, monipuolisuus

Loppukevään ryhmätreeneihin 5 kerran lipulla

Tiistai 28.4.2020 klo 16:00 - Suvi

Viisi viikkoa kevään ryhmätreenejä jäljellä. Jos sisällä olo alkaa kyllästyttämään ja haluat kuntoilla ulkona porukalla, niin tule mukaan treeneihin. Ryhmän koko pidetään pienenä (maks. 9 osallistujaa), välimatka toisiin pidetään koko treenin ajan ja jaettavat kuntoiluvälineet tullaan puhdistamaan desinfiointiaineella.

Laitoin myyntiin 5 kerran lipun hintaan 37€. Käy tilaamassa verkkokaupasta tuote ja tule torstaina treeneihin. Maksu hoidetaan ennen treenien alkua.

Nähdään treeneissä!

makitreeni_1.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreeni, ryhmä, Paloheinä, mäkitreeni, porrastreeni, kiertoharjoittelu

Uusi etävalmennus

Torstai 23.4.2020 klo 16:48 - Suvi

Uusi Kotona kuntoon -etävalmennus on täällä. Olitpa kotona, mäkillä tai toisella paikkakunnalla, niin treenit onnistuvat valmentajan ohjauksella. Treeneissä otetaan huomioon tavoitteesi ja toiveesi.

Koti -pakettiin sisältyy lihaskunto-, viikko- ja venyttelyohjelma. Valmentajanasi tuen ja tsemppaan välimatkasta huolimatta. Lihaskunto-ohjelmissa käytetään kehonpainoa ja kotona olevia välineitä (käsipaino, kahvakuula, kuminauha, stepperi yms.).

Koti plus -pakettiin kuuluu Koti -paketin lisäksi kerran kuukaudessa tapahtuva etätapaaminen sovitun palvelimen kautta. Saat opastuksen kunto-ohjelman liikkeisiin ja tsemppaan koko treenisi ajan.

Halutessasi valmennukseesi ravinto-ohjausta, suosittelen Koti+ ravinto -pakettia. Annan tavoitteittesi mukaisen ruokavalio -ehdotuksen, jota apuna käyttäen voit muodostaa päiviisi oikean kokoisia ruoka-annoksia. Saat ravintoon liittyvän etätapaamisen, jossa käymme läpi ruokavaliota ja sen tuomia kysymyksiä.

Hanki valmennus lähettämällä viestiä osoitteeseen suvi@valmennuskontio.fi tai piakkoin tilattavissa verkkokaupasta.

Kotitreeni_1_16_9.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: etävalmennus, verkkovalmennus

Ohjeistus hyvään hygieniaan

Perjantai 13.3.2020 klo 19:32 - Suvi

Koronavirus🤒

50 uutta koronavirustartuntaa todettu Suomessa. Flunssaa on myös esiintynyt ja siitä olen itse juuri parantumassa. Jotta voimme nauttia kevään tulosta tulematta kipeäksi, on hygieniasta pidettävä huolta.

Tässä muutama ohje miten toimia terveenä ja sairastuttaessa:
🔹Pese kädet huolellisesti tullessasi sisätiloihin, käydessäsi vessassa, aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen.
🔹Suojaa suutasi ja nenääsi nenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Voit käyttää kyynärtaivetta tai hihan ylöosaa, jos nenäliinaa ei ole mukanasi.
🔹Ethän koskettele naamaasi, ellet ole pessyt käsiäsi.
🔹Käytä treenatessa omaa hikipyyhettä, treenihanskoja ja jumppamattoa. Huolehdi näiden pesusta treenin jälkeen.
🔹Pyyhi laitteet tai treenivälineet käyttösi jälkeen siihen varatuilla puhdistusvälineillä.
🔹Sairaana ei saa kuntoilla
🔹Jos tulet kipeäksi ja epäilet koronavirusta, soitathan terveydenhoitajalle etukäteen asiasta.
🔹Lepää, syö hyvin ja huolehdi hygieniasta, jotta et tartuta muita.

Vaikkakin monia huolestuttaa koronaviruksen leviäminen ja eivät hallua lähteä salille, niin omasta terveydestä on pidettävä huolta. Hyvä kunto pitää vastustuskykyä yllä.

Kevään ryhmätreenit Paloheinässä 23.3.-28.5.2020

Ryhmätreenit alkavat 23.3. ja jatkuvat toukokuun loppuun saakka. Ryhmätreenejä ei tulla keskeyttämään paitsi viranomaisten päätöksestä. Treenit pidetään pienenä (maks. 9 hlö) ja käytettävät välineet tullaan putsaamaan. On sanomattakin selvää, ettei sairaana kuntoilla. Jos epäilee tulevansa kipeäksi, on hyvä jäädä kotiin lepäämään. Ymmärrän, että koronavirus huolestuttaa monia ja tulee miettineeksi kannattaako osallistua treeneihin. Maksu tullaan palauttamaan osittain tai kokonaan, jos sairastuu koronavirukseen.

Toivottavasti sinä pysyt terveenä ja voit nauttia kevään kirkkaudesta. 💜

flunssa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hygienia, sairastuminen, korona, flunssa, ryhmätreenit

Ryhmätreenit jatkuvat 23.3.-28.5.2020

Perjantai 6.3.2020 klo 17:30 - Suvi

Ryhmätreenit jatkuvat ja nyt nautitaan liikkumisesta koko kevät mäessä, portaissa ja kuntoilualueella. Tule treenaamaan itsesi parempaan kuntoon yhdessä muiden kanssa.

Tällä kertaa luvassa mäkitreeniä, porrastreeniä ja kiertoharjoittelua. Mäkitreenissä luvassa neljä liikettä jaloille ja neljä liikettä yläkropalle, joita treenataan vuorottain. Kauden alussa mäki on loivempi ja kauden lopussa, kun kunto on kasvanut, haastetaan enemmän jyrkemmässä mäessä. Porrastreenissä hankitaan voimaa, kestävyyttä ja kimmoisuutta jalkojen lihaksille. Erilaiset lihaskunto-, koordinaatio- ja vauhtiharjoitteet tuovat treeneihin vaihtelevuutta ja takaavat monipuolisen treenin kestävyysurheilijalle tai -liikkujalle. Kiertoharjoittelussa kuntoillaan koko kroppa käyttäen kehon painoa, lisäpainoja tai vastuskuminauhoja. Treeneissä on hiit-, tabata-, pha- ja muita erilaisia harjoituksia, joilla nostetaan sykettä, laitetaan veri kiertämään ja parannetaan hapenottokykyä. Kaikki treenit soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Muokkaamme tarpeen vaatiessa liikkeitä kuntosi mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut treeneihin!

P.S. -20% alennus 6.-15.3.2020 välisenä aikana.

IMG_20190528_192309.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreeni, ryhmä, mäkitreeni, porrastreeni, kiertoharjoittelu

Arvonta ryhmätreeneihin Paloheinään

Torstai 9.1.2020 klo 13:37 - Suvi

Tällä viikolla startattiin ryhmätreenit Paloheinässä. Arvotaanpa kahdelle onnekkaalle Instagramissa ja Facebookissa 10 kerran ryhmätreenit mäkitreeniin ja kiertoharjoitteluun. Eli neljä onnekasta voittaa treenit.

Ryhmätreenit 6.1.-12.3. Paloheinässä. Mäkitreenit maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 19-20 ja kiertoharjoittelu torstaisin klo 17.45-18.45.

Osallistu arvontaan kommentoimalla Instagramissa tai Facebookissa tulisitko itse treeneihin vai antaisitko lahjaksi toiselle ja olet osallisena arvonnassa. Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Muista myös seurata @valmennuskontio -tilejä, niin et jää paitsi arvonnoista tai hyvistä vinkeistä. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.1. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tsemppiä kisaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: arvonta, valmennus, ryhmätreenit

Millainen on sinun vuotesi 2020?

Tiistai 31.12.2019 klo 15:49 - Suvi


Lupaatko aloittaa uuden harrastuksen, syödä terveellisemmin, liikkua enemmän, valmistua koulusta vai olla lupaamatta mitään? Lupaukset ovat mahtavia, koska ne saa sinun tavoittelemaan unelmiaan. Mutta muistatko lupauksesi vuoden lopussa tai edes muutaman kuukauden päästä? Olen vuosia luvannut jotain, mutta unohtaessani tajunnut, että on parempi olla lupaamatta mitään. Viime vuonna en tainnut luvata mitään, koska en uskonut minkään tulevan toteutumaan.

Jotta unelmien toteuttaminen on mahdollista, on ne kirjoitettava ylös ja määriteltävä ne paremmin. Laitetaan siis unelmat toteutumaan.

🔹Ota kynä ja paperia. Valitse mieleisesi kynä ja tyhjä paperi. Paperi voi olla lempivärisi värinen tai jotenkin muuten hieno.
🔹Mieti unelma, jonka haluaisit toteuttaa. Muuta unelma tavoitteeksi ja määrittele se tarkkaan. Tavoite tulee olla mitattavissa ja saavutettavissa. Kuitenkin sellainen joka saa sinut panostamaan sen toteutuakseen. Esimerkiksi: juoksen puolimaratonin, laihdutan 10 kiloa, saan maastavedosta nostettua 80 kiloa valmistun koulusta, säästän 5000€ tms.
🔹Kirjoita tavoite paperille ja päätä päivämäärä tavoitteelle. Mieti onko tavoite realistinen. 10kg pystyy pudottamaan kuudessa kuukaudessa, mutta 5000€ voi olla hankalaa säästää kuudessa kuukaudessa. Kirjaa päivämäärä paperille tavoitteen viereen.
🔹Jaa tavoite pienemmiksi välitavoitteiksi. Nämä voit kirjoittaa myös paperille ja halutessa laittaa jokaiselle tavoitteelle palkinto. Palkinto on hyvä motivaattori ja tsemppaa jaksamaan.
🔹Laita paperi näkyville, jotta se muistuttaa sinua unelmastasi.

Mitä sinä haluaisin toteuttaa vuonna 2020?

Autan unelmien tavoittelussa. Jos tarvitset apua laihduttamisessa, kuntoon pääsemisessä, lihasmassan kasvattamisessa tai haluat osallistua tapahtumaan, ota yhteyttä suvi@valmennuskontio.fi.

Onnellista Uutta Vuotta 2020!

white-sparklings-2422583.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tavoite, unelma

Pikainen vatsatreeni jouluksi

Sunnuntai 22.12.2019 - Suvi

Pian päästään nauttimaan joulupöydän antimista. Voin jo kuvitella kaikki herkut odottamassa syöjiä. Vaikka sitä tulee otettua kohtuudella, niin onhan sitä nyt niin monenlaista tarjottavaa, että on kaikkea maistettava. Ja vaikka kuinka kohtuudella ja pikkaisen kaikkea maistaakaan, niin lopuksi jälkiruoka menee juuri täpärästi. Jouluna ei ruokia kannata laskea ja ajatella kaloreiden mukaan. Jos muuten syö terveellisesti voi aattona ja joulupäivänä nauttia. Sitten taas palataan lautasmallin äärelle syömään terveellisesti. Jos nyt kumminkin tuntuu ähkyltä ja haluat helpottaa oloa ja mieltä, niin tässä:

pikainen 15 minuutin vatsatreeni sinulle

Treeni koostuu neljästä liikkeestä, joita tehdään 45 sekunnin ajan. Jokaisen liikkeen välissä on 15 sekunnin tauko. Kierroksia on kolme ja kierroksen välissä voit huilata 30-60 sekunnin ajan. 

1. Vuorikiipeilijä

Käy punnerrusasentoon, ranteet olkapäiden alla. Työnnä itsesi maasta poispäin, jolloin saat hyvän tuen yläselkään. Vedä vatsa hieman lähemmäs selkärankaa ja käännä lantiota eteenpäin. Tuo vuorotellen molempien jalkojen polvi kohti rintaa ja palauta hallitusti jalka takaisin toisen jalan viereen. Jos ranne kipeytyy, voit tehdä liikkeen kyynärpäät maassa tai pitää kädet korokkeen päällä (esim tuoli tai porras).

vid_vuorikiipeilija.mp4

2. Polkupyörävariaatio

Käy puoli-istuvaan asentoon ja nosta jalat ilmaan. Pidä vartalo tiukkana liikkeen ajan. Lähde pyörittelemään juomapulloa jalkojesi välissä, jolloin jalat tekevät samaa liikettä kuin pyöräillessä.

vid_polkupyoravariaatio.mp4

3. Jalkojen nosto kierrolla

Käy maaten ja laita kädet sivuille tueksi. Nosta jalat ilmaan. Vie aluksi jalat kauas itsestäsi, nosta sen jälkeen jalat korkealle lantiosi kohdalle ja nosta lantio ilmaan. Kierrä vielä lantiota sivulle, jolloin saat vinot vatsat kunnolla töihin. Aktivoi vatsalihakset vetämällä napaa kohti selkärankaa. Palauta jalat hallitusti alkuasentoon.

vid_jalkojennostokierrolla.mp4

4. Vatsarutistus jalat ilmassa

Käy puoli-istuvaan asentoon ja nosta jalat ilmaan. Pidä jalat pienessä koukissa ja kädet suunnattuna jalkoja kohti. Aktivoi vatsa ja rutista vatsalihaksia tuomalla rinta ja polvet yhteen.

vid_vatsarutistusjalatilmassa.mp4

Jos haluat haastetta treeniisi, niin tee viimeistä liikettä (vatsarutistus jalat ilmassa) niin pitkään kun jaksat. Muista hyvät hengitykset liikkeiden aikana, jolloin saat voimaa treeniisi.

Ihanaa treeniä ja joulunodotusta!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: treeni, vatsatreeni, vatsat, core

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Maanantai 16.12.2019 klo 16:00 - Suvi

lahjakortti_joulu2019.jpg
Anna lahjaksi hyvää oloa!
Valmennus Kontion lahjakortti on ihana lahja sukulaisellesi tai ystävällesi. Lahjakortin vastaanottaja saa päättää itse millä tavalla haluaa itselleen hyvää oloa. On se kertavalmennus, jossa viimeistellään ruokaa tai treeniä vieläkin parempaan kuntoon. Se voi olla yksilövalmennus puoleksi vuodeksi, jossa toivotaan painonpudotusta tai kiinteytystä. Tai iloista mieltä ryhmätreeneissä, jossa muiden tsemppi auttaa jaksamaan.
Tilaa lahjakortti valitsemallasi summalla lähettämällä sähköpostia tilaukset@valmennuskontio.fi. Maksutapoina voit käyttää Edenred, Smartum, ePassi tai Eazybreak maksutapoja ja laskutusta. Nyt pikaisesti viimeiset lahjat pukinkonttiin ja toiselle hyvää mieltä antamaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lahjakortti, joululahja, lahja, joulu

Aloita uusi vuosi pirteästi ulkona kuntoillen!

Keskiviikko 11.12.2019 - Suvi

10 viikon aikana kunto kasvaa ja joulun herkut lantiosta saavat kyytiä. Ryhmätreenit Paloheinässä maanantaisin ja torstaisin 6.1.-12.3. iltaisin.
Kolme erilaista treenimuotoa valittavana ja 10 viikkoa treenataan. Valittavana on sauvakävely, mäkitreeni ja kiertoharjoittelu.
 
Sauvakävely on hyvä rauhallinen liikuntamuoto, jossa koko vartalo tekee työtä. Kävelemme noin 3-4 kilometrin matkan, jonka välissä pysähdymme kuntoilemaan. Tekniikkaa parannamme kävelyn aikana pienin vinkein ja harjoituksin.
 
Mäkitreeni on porrastreenistä muokattu treeni. Lihaskunto paranee kohisten, kun lihakset saavat uuden tavan treenata mäessä. Askeleet, kyykyt, loikat, juoksut, hypyt ja kädet maassa kulkien tuovat uutta haastetta mäessä liikkumiseen.
 
Kiertoharjoittelussa treenataan koko kehon lihakset kuntoon erilaisin harjoittein. Käytämme painoina omaa kehoa ja lisäpainoja. Vastuskuminauhat ja muut tarvikkeet haastavat treeneissä lisää. Kiertoharjoittelussa käytetään myös hiit- ja tabata -treenimuotoja, joilla pidetään syke korkealla ja laitetaan rasva palamaan.
 
Tee päätös millä tavalla aloitat ensi vuoden ja osta itsellesi parempi kunto! Koodilla TALVI saat -20% hinnasta (10 kertaa ja kausi) ryhmätreeneistä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreeni, sauvakävely, mäkitreeni, kiertoharjoittelu, Paloheinä, tarjous

Isänpäivätarjous

Maanantai 4.11.2019 klo 15:31 - Suvi

Isä ylös sohvan pohjalta!

Vuosirenkaisen lisääntyessä kasvavat myös riskit elintapasairauksien sekä tuki-ja liikuntaelinsairauksien ilmenemiseen. Tähän ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä isä voi olla huipputikissä vielä seniorinakin. Anna isälle lahjaksi parempaa terveyttä, ketteräjalkaisia vuosia ja pullistelevia hauiksia. Isänpäivän kunniaksi kaikista isille ostetuista PT-paketeista -25 % alennus.

Tarjous on voimassa 30.11.2019 asti. Varaa ilmainen ensitapaaminen sähköpostitse suvi@valmennuskontio.fi ja käydään läpi millainen valmennus olisi sinulle parhain.Tarjous koskee myös Startti 1krt ja Startti 2krt -tapaamisia, jonka voit ostaa heti verkkokaupasta. Tarjous ei näy verkkokaupassa, mutta laskulla se on huomioitu.

isanpaiva.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: isänpäivä, tarjous

Syksyn ryhmätreenit alkavat Paloheinässä

Perjantai 4.10.2019 - Suvi

Syksyn ryhmätreenit Paloheinässä 7.10.-19.12.2019

Syksy on ihanaa aikaa nauttia ulkoilusta. Raikas ilma, väriloisto ja yhdessä olo takaavat hyvän mielen. Lähde Paloheinään sauvakävelemään, porrastreeneihin tai kiertoharjoittelutreeneihin.

Sauvakävely

Lähde sauvakävelemään ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Opit oikean kävelytekniikan sauvoilla ja saat uusia ideoita kuntoilla lenkin yhteydessä. Treeni on suunnattu sauvakävelyä aloittaville tai jo hetken harrastaneille. Sauvoja ei ole mahdollista lainata.

Maanantaisin klo 16.30-17.30

Porrastreenit

Tule treenaamaan jalkojen lihakset vahvoiksi. Vaikkakin porrastreeneissä jalat tekevät enimmän työn, muita lihaksia ei tulla unohtamaan. Treenit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Taso 1 on kevyempi treeni ja taso 2 hieman haastavampi. Porrastreenit vaihtuvat mäkitreeniin liukkaiden säiden tultua.

Maanantaisin klo 17.45-18.45 (taso 2)

Torstaisin klo 16.45-17.45 (taso 1)

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa treenaamme koko kehon lihakset kuntoon kehon painolla tai lisäpainojen / vastuskuminauhojen avulla. Treenit on tehokas ja sen takia erittäin hyvä painonpudottajille tai kiinteytyjille.

Torstaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Paloheinän ulkoilumaja (Pakilantie 124)

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Maksamalla kausimaksun 140€ sinulla on oikeus treenata koko syksyn 44 treeneissä. Valittavana on myös 10 kerran maksu 75€ tai kertamaksu 8€. Nyt ei kannata jättää hyvää mahdollisuutta väliin! Maksutapoina käteinen tai laskutus. Voit myös maksaa työsuhdemaksutavalla (Edenred mobiili, Edenred Virikeseteli, ePassi tai Eazybreak. Smartum mobiili, liikuntaseteli ja QR-koodi tulossa valikoimaan piakkoin.)

Tervetuloa treeneihin!

activity-adults-adventure-1246955.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreenit, ryhmä, sauvakävely, porrastreenit, kiertoharjoittelu

Aloita valmennus! Ole jouluna talvikunnossa.

Tiistai 17.9.2019 klo 12:49 - Suvi

Talvikuntoon❄️
Haluatko hiihtää, lasketella, mennä pulkkamäkeen, touhuta lumessa lasten kanssa?
Nyt on viimeistään aika aloittaa treenit!

Startti 3kk on valmennus, joka suuntaa elämäsi parempaa kuntoa kohti. Valmennuksessa kehitetään kestävyyttä ja voimaa. Ryhtiä ja liikkuvuutta parannetaan ja keskitytään nostamaan motivaatiota. Kuukausien aikana muutetaan ruokailua terveellisempään suuntaan ja huomioidaan uni ja palautuminen arjen keskellä. Valmennus mukautetaan juuri sinun elämääsi sopivaksi ja kunto-ohjelma on henkilökohtaisesti vain sinulle laadittu. Ja mikä parasta, valmennuksen aikana saatetaan pudottaa muutama kilo painoa. 😊

Jos sinun mielestäsi on aika laittaa elämä parempaan suuntaan ja jaksaa talven touhut, niin laita viestiä suvi@valmennuskontio.fi.

IMG_20190127_142403.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: talvikunto, valmennus, talvi

Valmennustarjous elokuulle! Aloita valmennus ja saat lisätreenejä kaupan päälle.

Maanantai 5.8.2019 klo 10:50 - Suvi

Energiaa syksyyn!

Syksyllä moni aloittaa uuden harrastuksen innolla. On hienoa, että ajatellaan omaa hyvinvointia ja kaivataan lisäenergiaa arkeen. Yksin se voi tuntua pelottavalta tai haastavalta. Kuntosalitreeni valmentajan kanssa tuo turvaa ja opettaa tekniikat ja liikkeet turvallisesti. Yhdessä tekeminen tuo iloa, voimaa ja tsemppiä. Valmennuksessa parasta on se, että siinä saa paljon enemmän kaupan päälle. Treenien ohella kasvetaan henkisesti, opitaan syömään paremmin, keskitytään kehonhuoltoon ja palautumiseen.

Valmentajan on tärkeää huomata valmennettavan elämäntilanne ja keskittyä tavoitteiden sijasta parantamaan valmennettavan elämää pienin askelin. Kun saadaan ruokavalio, liikunta ja uni paremmaksi, tavoitteet kyllä toteutuvat.

Aloita valmennus elokuussa ja saat 2-6 tapaamista ilmaiseksi. Startti 3 kk pakettiin saat kaksi lisätapaamista, Jatkumo 6 kk saat neljä lisätapaamista ja Jatkumo 12 kk saat kuusi lisätapaamista ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja tehdään sinun syksystäsi upea!

IMG_20160314_083642.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valmennus, tarjous, elokuu

Valmennus Kontion nettisivut auki!

Perjantai 19.7.2019 - Suvi

Tervetuloa sivuilleni!

Mahtavaa saada sivut julki ja samalla yritys kunnolla pyörimään. Vielä on lisää tulossa. Lisään vaihtoehtoja maksutapoihin, enemmän valmennuksia, verkkokauppaan tuotteita yms. Työ on vasta alussa, mutta energiaa ja ideoita on valtavasti.

Ota yhteyttä, jos valmennus tai yhteistyö kiinnostaa. Tehdään tästä kesästä upea!

20160719_195009.jpg

Kommentoi kirjoitusta.