Ohjeistus hyvään hygieniaan

Perjantai 13.3.2020 klo 19:32 - Suvi

Koronavirus🤒

50 uutta koronavirustartuntaa todettu Suomessa. Flunssaa on myös esiintynyt ja siitä olen itse juuri parantumassa. Jotta voimme nauttia kevään tulosta tulematta kipeäksi, on hygieniasta pidettävä huolta.

Tässä muutama ohje miten toimia terveenä ja sairastuttaessa:
🔹Pese kädet huolellisesti tullessasi sisätiloihin, käydessäsi vessassa, aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen.
🔹Suojaa suutasi ja nenääsi nenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Voit käyttää kyynärtaivetta tai hihan ylöosaa, jos nenäliinaa ei ole mukanasi.
🔹Ethän koskettele naamaasi, ellet ole pessyt käsiäsi.
🔹Käytä treenatessa omaa hikipyyhettä, treenihanskoja ja jumppamattoa. Huolehdi näiden pesusta treenin jälkeen.
🔹Pyyhi laitteet tai treenivälineet käyttösi jälkeen siihen varatuilla puhdistusvälineillä.
🔹Sairaana ei saa kuntoilla
🔹Jos tulet kipeäksi ja epäilet koronavirusta, soitathan terveydenhoitajalle etukäteen asiasta.
🔹Lepää, syö hyvin ja huolehdi hygieniasta, jotta et tartuta muita.

Vaikkakin monia huolestuttaa koronaviruksen leviäminen ja eivät hallua lähteä salille, niin omasta terveydestä on pidettävä huolta. Hyvä kunto pitää vastustuskykyä yllä.

Kevään ryhmätreenit Paloheinässä 23.3.-28.5.2020

Ryhmätreenit alkavat 23.3. ja jatkuvat toukokuun loppuun saakka. Ryhmätreenejä ei tulla keskeyttämään paitsi viranomaisten päätöksestä. Treenit pidetään pienenä (maks. 9 hlö) ja käytettävät välineet tullaan putsaamaan. On sanomattakin selvää, ettei sairaana kuntoilla. Jos epäilee tulevansa kipeäksi, on hyvä jäädä kotiin lepäämään. Ymmärrän, että koronavirus huolestuttaa monia ja tulee miettineeksi kannattaako osallistua treeneihin. Maksu tullaan palauttamaan osittain tai kokonaan, jos sairastuu koronavirukseen.

Toivottavasti sinä pysyt terveenä ja voit nauttia kevään kirkkaudesta. 💜

flunssa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hygienia, sairastuminen, korona, flunssa, ryhmätreenit

Arvonta ryhmätreeneihin Paloheinään

Torstai 9.1.2020 klo 13:37 - Suvi

Tällä viikolla startattiin ryhmätreenit Paloheinässä. Arvotaanpa kahdelle onnekkaalle Instagramissa ja Facebookissa 10 kerran ryhmätreenit mäkitreeniin ja kiertoharjoitteluun. Eli neljä onnekasta voittaa treenit.

Ryhmätreenit 6.1.-12.3. Paloheinässä. Mäkitreenit maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 19-20 ja kiertoharjoittelu torstaisin klo 17.45-18.45.

Osallistu arvontaan kommentoimalla Instagramissa tai Facebookissa tulisitko itse treeneihin vai antaisitko lahjaksi toiselle ja olet osallisena arvonnassa. Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Muista myös seurata @valmennuskontio -tilejä, niin et jää paitsi arvonnoista tai hyvistä vinkeistä. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.1. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tsemppiä kisaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: arvonta, valmennus, ryhmätreenit

Syksyn ryhmätreenit alkavat Paloheinässä

Perjantai 4.10.2019 - Suvi

Syksyn ryhmätreenit Paloheinässä 7.10.-19.12.2019

Syksy on ihanaa aikaa nauttia ulkoilusta. Raikas ilma, väriloisto ja yhdessä olo takaavat hyvän mielen. Lähde Paloheinään sauvakävelemään, porrastreeneihin tai kiertoharjoittelutreeneihin.

Sauvakävely

Lähde sauvakävelemään ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Opit oikean kävelytekniikan sauvoilla ja saat uusia ideoita kuntoilla lenkin yhteydessä. Treeni on suunnattu sauvakävelyä aloittaville tai jo hetken harrastaneille. Sauvoja ei ole mahdollista lainata.

Maanantaisin klo 16.30-17.30

Porrastreenit

Tule treenaamaan jalkojen lihakset vahvoiksi. Vaikkakin porrastreeneissä jalat tekevät enimmän työn, muita lihaksia ei tulla unohtamaan. Treenit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Taso 1 on kevyempi treeni ja taso 2 hieman haastavampi. Porrastreenit vaihtuvat mäkitreeniin liukkaiden säiden tultua.

Maanantaisin klo 17.45-18.45 (taso 2)

Torstaisin klo 16.45-17.45 (taso 1)

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa treenaamme koko kehon lihakset kuntoon kehon painolla tai lisäpainojen / vastuskuminauhojen avulla. Treenit on tehokas ja sen takia erittäin hyvä painonpudottajille tai kiinteytyjille.

Torstaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Paloheinän ulkoilumaja (Pakilantie 124)

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Maksamalla kausimaksun 140€ sinulla on oikeus treenata koko syksyn 44 treeneissä. Valittavana on myös 10 kerran maksu 75€ tai kertamaksu 8€. Nyt ei kannata jättää hyvää mahdollisuutta väliin! Maksutapoina käteinen tai laskutus. Voit myös maksaa työsuhdemaksutavalla (Edenred mobiili, Edenred Virikeseteli, ePassi tai Eazybreak. Smartum mobiili, liikuntaseteli ja QR-koodi tulossa valikoimaan piakkoin.)

Tervetuloa treeneihin!

activity-adults-adventure-1246955.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreenit, ryhmä, sauvakävely, porrastreenit, kiertoharjoittelu