1v. tarjous -20 %

Keskiviikko 3.6.2020 klo 10:56 - Suvi

1vtarjous-20.png
Valmennus Kontio täyttää 1 vuotta 7.6. ja sen kunniaksi haluan laittaa hienon tarjouksen kehiin. Tästä päivästä sunnuntaihin asti kaikki valmennukseni -20 %.
Tänään on hyvä päivä aloittaa valmennus ja päästä parempaan kuntoon. Yksilö- ja etävalmennuksissa kiinnitämme huomiota kunnon, liikkuvuuden, syömisen, unen ja palautumisen parantamiseen. On tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytys, massan hankinta, hyvä olo, energisyys jne., niin minä autan sinne pääsyssä. Olen valmentajasi ja tsempparisi matkalle. Ryhmävalmennuksissa tärkeimpänä tavoitteena on kunnon kehitys ja ilo liikuntaa kohtaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tarjous, syntymäpäivä

Aloita uusi vuosi pirteästi ulkona kuntoillen!

Keskiviikko 11.12.2019 - Suvi

10 viikon aikana kunto kasvaa ja joulun herkut lantiosta saavat kyytiä. Ryhmätreenit Paloheinässä maanantaisin ja torstaisin 6.1.-12.3. iltaisin.
Kolme erilaista treenimuotoa valittavana ja 10 viikkoa treenataan. Valittavana on sauvakävely, mäkitreeni ja kiertoharjoittelu.
 
Sauvakävely on hyvä rauhallinen liikuntamuoto, jossa koko vartalo tekee työtä. Kävelemme noin 3-4 kilometrin matkan, jonka välissä pysähdymme kuntoilemaan. Tekniikkaa parannamme kävelyn aikana pienin vinkein ja harjoituksin.
 
Mäkitreeni on porrastreenistä muokattu treeni. Lihaskunto paranee kohisten, kun lihakset saavat uuden tavan treenata mäessä. Askeleet, kyykyt, loikat, juoksut, hypyt ja kädet maassa kulkien tuovat uutta haastetta mäessä liikkumiseen.
 
Kiertoharjoittelussa treenataan koko kehon lihakset kuntoon erilaisin harjoittein. Käytämme painoina omaa kehoa ja lisäpainoja. Vastuskuminauhat ja muut tarvikkeet haastavat treeneissä lisää. Kiertoharjoittelussa käytetään myös hiit- ja tabata -treenimuotoja, joilla pidetään syke korkealla ja laitetaan rasva palamaan.
 
Tee päätös millä tavalla aloitat ensi vuoden ja osta itsellesi parempi kunto! Koodilla TALVI saat -20% hinnasta (10 kertaa ja kausi) ryhmätreeneistä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ryhmätreeni, sauvakävely, mäkitreeni, kiertoharjoittelu, Paloheinä, tarjous

Isänpäivätarjous

Maanantai 4.11.2019 klo 15:31 - Suvi

Isä ylös sohvan pohjalta!

Vuosirenkaisen lisääntyessä kasvavat myös riskit elintapasairauksien sekä tuki-ja liikuntaelinsairauksien ilmenemiseen. Tähän ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä isä voi olla huipputikissä vielä seniorinakin. Anna isälle lahjaksi parempaa terveyttä, ketteräjalkaisia vuosia ja pullistelevia hauiksia. Isänpäivän kunniaksi kaikista isille ostetuista PT-paketeista -25 % alennus.

Tarjous on voimassa 30.11.2019 asti. Varaa ilmainen ensitapaaminen sähköpostitse suvi@valmennuskontio.fi ja käydään läpi millainen valmennus olisi sinulle parhain.Tarjous koskee myös Startti 1krt ja Startti 2krt -tapaamisia, jonka voit ostaa heti verkkokaupasta. Tarjous ei näy verkkokaupassa, mutta laskulla se on huomioitu.

isanpaiva.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: isänpäivä, tarjous

Valmennustarjous elokuulle! Aloita valmennus ja saat lisätreenejä kaupan päälle.

Maanantai 5.8.2019 klo 10:50 - Suvi

Energiaa syksyyn!

Syksyllä moni aloittaa uuden harrastuksen innolla. On hienoa, että ajatellaan omaa hyvinvointia ja kaivataan lisäenergiaa arkeen. Yksin se voi tuntua pelottavalta tai haastavalta. Kuntosalitreeni valmentajan kanssa tuo turvaa ja opettaa tekniikat ja liikkeet turvallisesti. Yhdessä tekeminen tuo iloa, voimaa ja tsemppiä. Valmennuksessa parasta on se, että siinä saa paljon enemmän kaupan päälle. Treenien ohella kasvetaan henkisesti, opitaan syömään paremmin, keskitytään kehonhuoltoon ja palautumiseen.

Valmentajan on tärkeää huomata valmennettavan elämäntilanne ja keskittyä tavoitteiden sijasta parantamaan valmennettavan elämää pienin askelin. Kun saadaan ruokavalio, liikunta ja uni paremmaksi, tavoitteet kyllä toteutuvat.

Aloita valmennus elokuussa ja saat 2-6 tapaamista ilmaiseksi. Startti 3 kk pakettiin saat kaksi lisätapaamista, Jatkumo 6 kk saat neljä lisätapaamista ja Jatkumo 12 kk saat kuusi lisätapaamista ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja tehdään sinun syksystäsi upea!

IMG_20160314_083642.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valmennus, tarjous, elokuu