Millainen on sinun vuotesi 2020?

Tiistai 31.12.2019 klo 15:49 - Suvi


Lupaatko aloittaa uuden harrastuksen, syödä terveellisemmin, liikkua enemmän, valmistua koulusta vai olla lupaamatta mitään? Lupaukset ovat mahtavia, koska ne saa sinun tavoittelemaan unelmiaan. Mutta muistatko lupauksesi vuoden lopussa tai edes muutaman kuukauden päästä? Olen vuosia luvannut jotain, mutta unohtaessani tajunnut, että on parempi olla lupaamatta mitään. Viime vuonna en tainnut luvata mitään, koska en uskonut minkään tulevan toteutumaan.

Jotta unelmien toteuttaminen on mahdollista, on ne kirjoitettava ylös ja määriteltävä ne paremmin. Laitetaan siis unelmat toteutumaan.

🔹Ota kynä ja paperia. Valitse mieleisesi kynä ja tyhjä paperi. Paperi voi olla lempivärisi värinen tai jotenkin muuten hieno.
🔹Mieti unelma, jonka haluaisit toteuttaa. Muuta unelma tavoitteeksi ja määrittele se tarkkaan. Tavoite tulee olla mitattavissa ja saavutettavissa. Kuitenkin sellainen joka saa sinut panostamaan sen toteutuakseen. Esimerkiksi: juoksen puolimaratonin, laihdutan 10 kiloa, saan maastavedosta nostettua 80 kiloa valmistun koulusta, säästän 5000€ tms.
🔹Kirjoita tavoite paperille ja päätä päivämäärä tavoitteelle. Mieti onko tavoite realistinen. 10kg pystyy pudottamaan kuudessa kuukaudessa, mutta 5000€ voi olla hankalaa säästää kuudessa kuukaudessa. Kirjaa päivämäärä paperille tavoitteen viereen.
🔹Jaa tavoite pienemmiksi välitavoitteiksi. Nämä voit kirjoittaa myös paperille ja halutessa laittaa jokaiselle tavoitteelle palkinto. Palkinto on hyvä motivaattori ja tsemppaa jaksamaan.
🔹Laita paperi näkyville, jotta se muistuttaa sinua unelmastasi.

Mitä sinä haluaisin toteuttaa vuonna 2020?

Autan unelmien tavoittelussa. Jos tarvitset apua laihduttamisessa, kuntoon pääsemisessä, lihasmassan kasvattamisessa tai haluat osallistua tapahtumaan, ota yhteyttä suvi@valmennuskontio.fi.

Onnellista Uutta Vuotta 2020!

white-sparklings-2422583.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tavoite, unelma