Arvonta ryhmätreeneihin Paloheinään

Torstai 9.1.2020 klo 13:37 - Suvi

Tällä viikolla startattiin ryhmätreenit Paloheinässä. Arvotaanpa kahdelle onnekkaalle Instagramissa ja Facebookissa 10 kerran ryhmätreenit mäkitreeniin ja kiertoharjoitteluun. Eli neljä onnekasta voittaa treenit.

Ryhmätreenit 6.1.-12.3. Paloheinässä. Mäkitreenit maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 19-20 ja kiertoharjoittelu torstaisin klo 17.45-18.45.

Osallistu arvontaan kommentoimalla Instagramissa tai Facebookissa tulisitko itse treeneihin vai antaisitko lahjaksi toiselle ja olet osallisena arvonnassa. Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Muista myös seurata @valmennuskontio -tilejä, niin et jää paitsi arvonnoista tai hyvistä vinkeistä. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.1. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tsemppiä kisaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: arvonta, valmennus, ryhmätreenit

Aloita valmennus! Ole jouluna talvikunnossa.

Tiistai 17.9.2019 klo 12:49 - Suvi

Talvikuntoon❄️
Haluatko hiihtää, lasketella, mennä pulkkamäkeen, touhuta lumessa lasten kanssa?
Nyt on viimeistään aika aloittaa treenit!

Startti 3kk on valmennus, joka suuntaa elämäsi parempaa kuntoa kohti. Valmennuksessa kehitetään kestävyyttä ja voimaa. Ryhtiä ja liikkuvuutta parannetaan ja keskitytään nostamaan motivaatiota. Kuukausien aikana muutetaan ruokailua terveellisempään suuntaan ja huomioidaan uni ja palautuminen arjen keskellä. Valmennus mukautetaan juuri sinun elämääsi sopivaksi ja kunto-ohjelma on henkilökohtaisesti vain sinulle laadittu. Ja mikä parasta, valmennuksen aikana saatetaan pudottaa muutama kilo painoa. 😊

Jos sinun mielestä on aika laittaa elämä parempaan suuntaan ja jaksaa talven touhut, niin laita viestiä suvi@valmennuskontio.fi.

IMG_20190127_142403.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: talvikunto, valmennus, talvi

Valmennustarjous elokuulle! Aloita valmennus ja saat lisätreenejä kaupan päälle.

Maanantai 5.8.2019 klo 10:50 - Suvi

Energiaa syksyyn!

Syksyllä moni aloittaa uuden harrastuksen innolla. On hienoa, että ajatellaan omaa hyvinvointia ja kaivataan lisäenergiaa arkeen. Yksin se voi tuntua pelottavalta tai haastavalta. Kuntosalitreeni valmentajan kanssa  tuo turvaa ja opettaa tekniikat ja liikkeet turvallisesti. Yhdessä tekeminen tuo iloa, voimaa ja tsemppiä. Valmennuksessa parasta on se, että siinä saa paljon enemmän kaupan päälle. Treenien ohella kasvetaan henkisesti, opitaan syömään paremmin, keskitytään kehonhuoltoon ja palautumiseen.

Valmentajan on tärkeää huomata valmennettavan elämäntilanne ja keskittyä tavoitteiden sijasta parantamaan valmennettavan elämää pienin askelin. Kun saadaan ruokavalio, liikunta ja uni paremmaksi, tavoitteet kyllä toteutuu.

Aloita valmennus elokuussa ja saat 2-6 tapaamista ilmaiseksi. Startti 3 kk pakettiin saat kaksi lisätapaamista, Jatkumo 6 kk saat neljä lisätapaamista ja Jatkumo 12 kk saat kuusi lisätapaamista ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja tehdään sinun syksystäsi upea!

IMG_20160314_083642.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valmennus, tarjous, elokuu