Aloita valmennus! Ole jouluna talvikunnossa.

Tiistai 17.9.2019 klo 12:49 - Suvi

Talvikuntoon❄️
Haluatko hiihtää, lasketella, mennä pulkkamäkeen, touhuta lumessa lasten kanssa?
Nyt on viimeistään aika aloittaa treenit!

Startti 3kk on valmennus, joka suuntaa elämäsi parempaa kuntoa kohti. Valmennuksessa kehitetään kestävyyttä ja voimaa. Ryhtiä ja liikkuvuutta parannetaan ja keskitytään nostamaan motivaatiota. Kuukausien aikana muutetaan ruokailua terveellisempään suuntaan ja huomioidaan uni ja palautuminen arjen keskellä. Valmennus mukautetaan juuri sinun elämääsi sopivaksi ja kunto-ohjelma on henkilökohtaisesti vain sinulle laadittu. Ja mikä parasta, valmennuksen aikana saatetaan pudottaa muutama kilo painoa. 😊

Jos sinun mielestäsi on aika laittaa elämä parempaan suuntaan ja jaksaa talven touhut, niin laita viestiä suvi@valmennuskontio.fi.

IMG_20190127_142403.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: talvikunto, valmennus, talvi

Valmennustarjous elokuulle! Aloita valmennus ja saat lisätreenejä kaupan päälle.

Maanantai 5.8.2019 klo 10:50 - Suvi

Energiaa syksyyn!

Syksyllä moni aloittaa uuden harrastuksen innolla. On hienoa, että ajatellaan omaa hyvinvointia ja kaivataan lisäenergiaa arkeen. Yksin se voi tuntua pelottavalta tai haastavalta. Kuntosalitreeni valmentajan kanssa tuo turvaa ja opettaa tekniikat ja liikkeet turvallisesti. Yhdessä tekeminen tuo iloa, voimaa ja tsemppiä. Valmennuksessa parasta on se, että siinä saa paljon enemmän kaupan päälle. Treenien ohella kasvetaan henkisesti, opitaan syömään paremmin, keskitytään kehonhuoltoon ja palautumiseen.

Valmentajan on tärkeää huomata valmennettavan elämäntilanne ja keskittyä tavoitteiden sijasta parantamaan valmennettavan elämää pienin askelin. Kun saadaan ruokavalio, liikunta ja uni paremmaksi, tavoitteet kyllä toteutuvat.

Aloita valmennus elokuussa ja saat 2-6 tapaamista ilmaiseksi. Startti 3 kk pakettiin saat kaksi lisätapaamista, Jatkumo 6 kk saat neljä lisätapaamista ja Jatkumo 12 kk saat kuusi lisätapaamista ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja tehdään sinun syksystäsi upea!

IMG_20160314_083642.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valmennus, tarjous, elokuu