Esittely

Olen juuri alaa vaihtanut 34-vuotias helsinkiläinen. Työskentelin 15 vuotta hotelli- ja ravintola-alalla. Viihdyin asiakaspalvelussa, mutta halusin olla pitempään asiakkaiden parissa ja halusin auttaa heitä. Pari vuotta sitten aloin miettimään personal trainerin ammattia ja halu alalle kasvoi, kun aloitin uudestaan kuntosaliharjoittelun. Opiskelin personal traineriksi Trainer4You:lla vuonna 2018. Harjoitusasiakkaiden kanssa tajusin, kuinka hienoa työ on. Nautin valmentamisesta, pidin harjoitusasiakkaiden ongelmia (paino ei putoa, sairastumiset yms.) haasteina työlleni ja koin oppivani jokaisella valmennuskerralla. Tällä alalla koen olevani tarpeellinen ja voin auttaa jokaista tavoittelemaan kohti heidän unelmiansa.

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni. Lajeinani on ollut jumppa, spinning, juoksu, rullaluistelu, laskettelu, hiihto, kuntosali ja crossfit. Juoksu on itselleni lajeista rakkain. Ostin jopa nastakengät, jotta pääsen juoksemaan talvellakin. On ihanaa, kun huomaa pikkuhiljaa kehittyvänsä. Crossfit ja kuntosali on myös opettanut minut pitämään itsestäni. Tuntiessa ja nähdessä kehityksen itsessäni olen vahvistunut ulkoisesti, mutta myös sisäisesti. Kun huomaan saman ajatuksen valmennettavan ilmeessä, tiedän olevani oikealla tiellä.

Valmentajana keskityn valmennettavaani kuunnellen. Olen rauhallinen ohjatessa, mutta samalla tuon hymyä ja energiaa päivään. Treenaan mielelläni mukana, jos se tuo valmennettavalle enemmän voimaa ja jaksamista.

Mottoni: "Tee toisen päivästä parempi, kuin se jo oli."

Koulutus:

  • Personal trainer 2019 (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja 2018 (Trainer4You)