ryhmävalmennukset

Tule mukaan nauttimaan yhdessäolosta, liikunnasta ja ulkoilusta. Treenaaminen porukassa lisää liikunnan iloa. Ryhmässä liikkuminen on hauskaa, se kustantaa vähemmän kuin yksityisvalmennus, mutta saat silti paljon opastusta ja kannustusta. Kaikissa treeneissä on lämmittely- ja jäähdyttely-osio. Treenejä voidaan muokata jokaiselle sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää treeneistä.

Sauvakävely

Lähde sauvakävelemään ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Opit oikean kävelytekniikan sauvoilla ja saat uusia ideoita kuntoilla lenkin yhteydessä. Matkan pituus on noin 3-4km. Treeni on suunnattu sauvakävelyä aloittaville tai jo hetken harrastaneille. Sauvoja ei ole mahdollista lainata.

Porrastreenit

Tule treenaamaan jalkojen lihakset vahvoiksi. Vaikkakin porrastreeneissä jalat tekevät enimmän työn, muita lihaksia ei tulla unohtamaan.

Mäkitreenit

Mäkitreeneissä kehitämme kuntoa askelluksin, juosten, hypyillä, loikilla, kyykyillä ja välillä kädet maassa kulkien. Mäkitreeneihin kannattaa ottaa mukaan hyvät käsineet ja otsalamppu, jos on pimeätä.

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa treenaamme koko kehon lihakset kuntoon kehon painolla tai lisäpainojen / vastuskuminauhojen avulla. Treenit on tehokas ja sen takia erittäin hyvä painonpudottajille tai kiinteytyjille.

Paikka: Paloheinän ulkoilumaja (Pakilantie 124).


Ryhmätreenit Paloheinässä 6.1.-12.3.2020

Aloita vuosi kuntoilemalla ulkona. Tule treenaamaan itsesi parempaan kuntoon ja nauttimaan yhdessä liikkumisesta.


Maanantaisin klo 16.45-17.45 sauvakävely

Maanantaisin klo 18.00-19.00 mäkitreeni

Torstaisin klo 17.45-18.45 kiertoharjoittelu

Torstaisin klo 19.00-20.00 mäkitreeni

Hinnat:

Sauvakävely:

Kertamaksu 5€

10 kertaa 45€

Mäkitreeni ja kiertoharjoittelu:

Kertamaksu 8€

10 kertaa 72€

Kausi 144€

(Maksu tasarahalla käteisellä tai liikuntaetusetelillä / -mobiililla paikan päällä mielellään 10 minuuttia ennen treenin alkua.)

Maksutapoina: Edenred mobiili, Edenred Virikeseteli, Smartum mobiili, Smartum liikuntaseteli, ePassi, Eazybreak, käteinen tai laskutus (10 kertaa ja kausimaksu). Hinnat sisältävät alv 10%. Siirry verkkokauppaan tästä ja varmista paikkasi ryhmätreeneissä.