ryhmävalmennus

Tule mukaan nauttimaan yhdessäolosta, liikunnasta ja ulkoilusta. Treenaaminen porukassa lisää liikunnan iloa. Ryhmässä liikkuminen on hauskaa, se kustantaa vähemmän kuin yksityisvalmennus, mutta saat silti paljon opastusta ja kannustusta. Kaikissa treeneissä on lämmittely- ja jäähdyttely-osio. Treenejä voidaan muokata jokaiselle sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää treeneistä.

Rantokankaan kesätreenit 23.6. ja 27.6. (Haukivuori)

Tiistai 23.6.

klo 17.30 porrastreeni

Lauantai 27.6.

klo 11.00 porrastreeni

klo 12.00 kiertoharjoittelu (jumppamatto)

Treeni kestää 45 minuuttia. Voit tulla lauantaina tekemään molemmat treenit. Kiertoharjoittelun alakropan liikkeet vaihdetaan sinulle toisiksi liikkeiksi.

Ota mukaan: vesipullo, aurinkorasva, kiertoharjoitteluun jumppamatto

Paikka: Rantokankaan ulkoilualue (Kirkontie 40, Haukivuori)

Ilmoittautuminen ja peruutus: viestillä viimeistään 2 h ennen treeniä numeroon 040 535 9584.

Hinta: 5 € (norm. 8 €)
Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai MobilePay:lla (viesti: pvm + nimi) numeroon

040 535 9584.

Voit maksaa myös: Edenred mobiili, Edenred Virikeseteli, Smartum mobiili, Smartum liikuntaseteli, ePassi, Eazybreak.

Kesätreenit Paloheinässä 1.6.-29.7.2020

Kesällä luvassa kiertoharjoittelua ja porrastreeniä. Porrastreeni plus -treenissä lisänä treenataan yläkroppaa portaissa, mäessä tai suoralla maalla.

Treeni klo 17.45-18.45
ma 1.6. porrastreeni to 4.6. kiertoharjoittelu
ma 8.6. porrastreeni plus to 11.6. kiertoharjoittelu
ma 15.6. porrastreeni ke 17.6. kiertoharjoittelu
ke 1.7. porrastreeni plus
ke 8.7. kiertoharjoittelu
ke 15.7. porrastreeni
ke 22.7. kiertoharjoittelu
ke 29.7. porrastreeni plus

Porrastreenit

Tule treenaamaan jalkojen lihakset vahvoiksi. Porrastreenissä laitetaan jalkojen lihakset töihin erilaisilla lihaskunto-, koordinaatio- ja vauhtiharjoitteilla. Treenit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Mäkitreenit

Mäkitreeneissä kehitämme kuntoa askelluksin, juosten, hypyillä, loikilla, kyykyillä ja välillä kädet maassa kulkien. Mäkiosuuksien välissä ylävartalon harjoitteet takaavat treenin koko kropalle. Mäkitreeneihin kannattaa ottaa mukaan hyvät käsineet. Treenit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa treenaamme koko kehon lihakset kuntoon kehon painolla tai lisäpainojen / vastuskuminauhojen avulla. Treenit on tehokas ja sen takia erittäin hyvä painonpudottajille tai kiinteytyjille.


Paikka: Paloheinän ulkoilumajan edestä (Pakilantie 124). Porrastreeneissä tapaaminen portaiden juurella (ulkoilumajan takaa vievä tie portaiden luo).

Ilmoittautuminen ja peruutus: viestillä viimeistään 2h ennen treeniä numeroon 040 535 9584.

Hygienia ja sairastuminen: Ymmärrän, että koronavirus huolestuttaa monia ja tulee miettineeksi kannattaako osallistua treeneihin. Ryhmät pidetään pieninä (max. 9 hlö) ja käytettävät välineet tullaan putsaamaan. On sanomattakin selvää, ettei sairaana kuntoilla. Jos epäilee tulevansa kipeäksi, on hyvä jäädä kotiin lepäämään. Ryhmätreenejä ei tulla keskeyttämään paitsi viranomaisten päätöksestä. Maksu tullaan palauttamaan osittain tai kokonaan, jos sairastuu koronavirukseen tai ryhmätreenit keskeytetään. Halutessaan osallistumisen voi siirtää myöhemmäksi, kun treenit jatkuvat.


Hinnat:

Kertamaksu 8 €

5 kertaa 37 €

10 kertaa 72 € (ei käytössä kesätreeneissä)

Kausi 144 € Kesätreeni 80 €

(Maksu tasarahalla käteisellä tai liikuntaetusetelillä / -mobiililla paikan päällä mielellään 10 minuuttia ennen treenin alkua.)

Maksutapoina: Edenred mobiili, Edenred Virikeseteli, Smartum mobiili, Smartum liikuntaseteli, ePassi, Eazybreak, käteinen tai laskutus (10 kertaa ja kausimaksu). Hinnat sisältävät alv 10 %. Siirry verkkokauppaan tästä ja varmista paikkasi ryhmätreeneissä.