Valmennukset

Pidätkö liikkumisesta itsenäisesti vai ryhmän kanssa?

Valittavanasi on yksilövalmennusta valmentajan tuella tai ryhmätreenejä vaihtuvilla ohjelmilla. Tässä yleisiä ohjeita valmennuksista.

Yksilövalmennukset

Valmennuksen ajan olen tukenasi puhelimitse, Syketribe -sivuston kautta ja sähköpostitse. Minulle voit soittaa (arkisin klo 9-16) tai laittaa viestiä (vastaus 24 h sisällä).

Sisäänpääsymaksut ja pt-maksut yhteistyösaleille eivät kuulu hintaan. Maksu lisätään laskulle salin
hinnaston mukaan. Hinnat sisältävät alv 24 %, salimaksu alv 10 %.

Tapaamisten peruutus tai siirto 24 h ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomasta tapaamisesta veloitan 20 €.

Ryhmävalmennukset

Järjestän ryhmätreenejä Paloheinässä Helsingissä. Kausi kestää 10 viikkoa, kesällä 8 viikkoa.

Ilmoittautuminen ja peruutus viestitse (tekstiviesti tai WhatsApp) viimeistään 2 h ennen kyseistä treeniä numeroon 040 535 9584. Ryhmän koko on minimissään 2 henkilöä ja maksimissaan 20 henkilöä. Treeni peruutetaan, jos osallistujia on vain yksi tai ohjaaja sairastuu. Tämä ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.

Kertamaksu on 8 €. Voit ostaa 10 kerran treenin tai kausilipun, jotka ovat voimassa kyseisenä kautena / ajankohtana. Kausilippu oikeuttaa jokaiseen treeniin kauden aikana.

Maksutavat

Käteinen, laskutus, Edenred Mobiili, Edenred Virikeseteli, Smartum Mobiili, Smartum liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak. Startti 3 kk, Jatkumo 6 kk ja Jatkumo 12 kk valmennukset laskutetaan kerran kuussa. Muutokset valmennuksiin ja hintoihin pidätetään.