Valmennukset

Pidätkö liikkumisesta itsenäisesti vai ryhmän kanssa?

Valittavanasi on yksilövalmennusta valmentajan tuella tai ryhmätreenejä vaihtuvilla ohjelmilla. Tässä yleisiä ohjeita valmennuksista.

Yksilövalmennukset

Valmennuksen ajan olen tukenasi puhelimitse, Syketribe -sivuston kautta ja sähköpostitse. Minulle voit soittaa (arkisin klo 9-16) tai laittaa viestiä (vastaus 24h sisällä).

Sisäänpääsymaksut ja pt-maksut yhteistyösaleille eivät kuulu hintaan. Maksu lisätään laskulle salin
hinnaston mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%, salimaksu alv 10%.

Tapaamisten peruutus tai siirto 24h ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomasta tapaamisesta veloitan 20€.

Ryhmävalmennukset

Järjestän ryhmätreenejä Paloheinässä Helsingissä. Kausi kestää 10 viikkoa, kesällä 8 viikkoa.

Ilmoittautuminen ja peruutus viestitse (tekstiviesti tai WhatsApp) viimeistään 2h ennen kyseistä treeniä numeroon 040 535 9584. Ryhmän koko on minimissään 2 henkilöä ja maksimissaan 20 henkilöä. Treeni peruutetaan, jos osallistujia on vain yksi tai ohjaaja sairastuu. Tämä ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.

Kertamaksu on 8€. Voit ostaa 10 kerran treenin tai kausilipun, jotka ovat voimassa kyseisenä kautena / ajankohtana. Kausilippu oikeuttaa jokaiseen treeniin kauden aikana.

Maksutavat

Käteinen, laskutus, Edenred Mobiili, Edenred Virikeseteli, Smartum Mobiili, Smartum liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak. Startti 3kk, Jatkumo 6kk ja Jatkumo 12kk valmennukset laskutetaan kerran kuussa. Muutokset valmennuksiin ja hintoihin pidätetään.